Топ продукти
АБОНАМЕНТ ЗА БЮЛЕТИН
нов код  
Въведете кода

Доставка

Изпращаме всички поръчки с куриерски фирми Speedy до врата на получателя или до офис на съответната куриерска компания. Повече информация за адрес на офисите Speedy и тяхното работно време може да намерите  тук.

ЦЕНА ЗА ДОСТАВКА

За поръчки до 50 лв.:

  • Стандартна доставка до офис на Speedy или адрес– 5.00 лв.

  • Експресна доставка до офис на Speedy или адрес – 8.00 лв.

  •  

За поръчки над 50 лв.

  • Стандартна доставка до офис на Speedy или адрес– 0.00 лв.

  • Експресна доставка до офис на Speedy или адрес – 3.00 лв.

СРОК НА ДОСТАВКА

Стандартна доставка от 2 до 3 работни дни след поръчка

Експресна доставка – в срок от 1 работен ден от деня в който е направена поръчката, единствено, ако тя е направена преди 14:00ч.

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

След като сте направили поръчка, ще получите е-mail или телефонно обаждане от наш служител, за да се потвърди поръчката Ви. При проблем с Вашите координати или наличността на някой от поръчаните продукти отново можете да очаквате обаждане. След като наш служител се свърже с Вас винаги можете да добавите продукти или да замените някои от тях. 

Ако имате въпроси или коментари относно доставката, не се колебайте да се свържете с нас на телефон 0888350030 от понеделник до петък от 09:00 до 17:30 часа.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

Поръчките, направени през сайта www.vobleri.bg, се заплащат с услугата Наложен платеж – в брой на служител от куриерската фирма Speedy.

ОТКАЗВАНЕ НА ПОРЪЧКА

Всяка поръчка може да бъде безплатно отказана до 16:00ч. в рамките на деня на самата поръчка. Поръчките направени след 16:00ч. могат да бъдат безплатно отказани до 16:00ч. в рамките на следващия ден. Експресните поръчки могат да бъдат безплатно отказани до 14:00ч. в деня на поръчката. За да откажете поръчка, пишете на мейл office@voleri.bg или да се обадете на телефон 0888 35 00 30

При отказана поръчка извън посочените срокове или при невзета поръчка от офис на Speedy или личен адрес, клиентът трябва да заплати връщането на поръчката до адреса / офиса на Speedy от който е изпратена

     « назад